Complete faciliteiten

Zet je bureaus erin, sluit je apparatuur aan en je kunt meteen beginnen

Als je onderneemt in bedrijfspand Wilton Staete, beschik je over een breed scala aan faciliteiten. Jij onderneemt, wij verzorgen de rest.

1

Turn-key: voorzien van alle gemakken

Wilton Staete levert alle ruimtes ‘turn-key’ op: je hoeft alleen maar je bureaus erin te zetten en je apparatuur aan te sluiten. Dat betekent dat er overal vloerbedekking ligt. Er zijn scheidingswanden. In het plafond is sfeervolle verlichting aangebracht. Verder liggen er in het hele gebouw wandkabelgoten en op iedere verdieping zijn er goed verzorgde sanitaire voorzieningen, brandpreventiemiddelen en is er een pantry met keukenfaciliteiten. De lift maakt het eenvoudig om iedere verdieping te betreden.

2

Vergaderlodge: een unieke, exclusieve vergaderlocatie

Op de begane grond heeft Wilton Staete een unieke en inspirerende vergaderlodge, die exclusief gebruikt wordt door de huurders. De vergaderlodge is een apart, in dezelfde stijl opgetrokken gebouw, dat van binnenuit bereikbaar is vanuit het kantoorgebouw. Geweldig om te gebruiken voor vergaderingen, trainingsbijeenkomsten, presentaties etc. en voorzien van alle comfort en gemakken.

3

Topkoeling en sunscreens: een aangenaam binnenklimaat

De topkoeling en sunscreens zorgen ervoor dat er het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat heerst in je kantoor. Dat draagt bij aan meer werkcomfort en betere prestaties van de mensen die in je kantoor werken. Wel zo prettig.

4

Met ruime parkeergelegenheid

Het bedrijfspand Wilton Staete wordt van de snelweg A12 gescheiden door een ruime eigen parkeerplaats met 110 parkeerplekken voor medewerkers en gasten.

Waarom Wilton Staete het ideale bedrijfspand is

Eenvoudig extra vierkante meters bij te huren

Representatieve uitstraling tegen concurrerende prijs

Met gemeenschappelijke inspirerende vergaderlodge

Ideale ligging vlak langs de snelweg A12

Plan je bezichtiging van Wilton Staete

  • Geef jouw voorkeurstijd en -datum aan

  • November 2021

   Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat
   1 2 3 4 5 6
   7 8 9 10 11 12 13
   14 15 16 17 18 19 20
   21 22 23 24 25 26 27
   28 29 30
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.